Majoitusinfo

Asiakkaan on varausta tehdessä ilmoitettava nimensä, osoitteensa, saapumis- ja lähtöajankohta. Varaus on sitova varaushetkestä alkaen.

Mökki on käytettävissä tulopäivänä klo 14 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12 mennessä. Mökkiä pidetään varattuna asiakkaalle klo 18 asti. Jos asiakas saapuu tätä myöhemmin, hänen on ilmoitettava siitä, jotta varaus ei peruunnu.

Asiakas voi peruuttaa 1 vrk mökkivarauksen kustannuksitta viimeistään klo 18 edeltävänä päivänä. Jos asiakas jää saapumatta, Tampinmylly Campingilla on oikeus veloittaa häneltä 1 vrk hinta.

Useampaa yötä koskevan varauksen asiakas voi perua kustannuksitta vähintään 14 vrk ennen varauksen alkamispäivää. Tämän jälkeen tapahtuneista peruutuksista veloitamme 50% varauksen arvosta, ellei mökkiä ole saatu myytyä edelleen.

Huom!  Ei koske Isotupa mökkiä. Varausmaksu 20% maksetaan varausta tehdessä. Loppumaksu 80% maksetaan 3 viikkoa ennen loman alkamista. Jos loman alkuun on alle 4 viikkoa, loma maksetaan kerralla varausta tehdessä. Mikäli asiakas peruuttaa varauksen, varausmaksua ei palauteta. Mikäli varaus perutaan alle 30 päivää ennen varauksen alkamista, veloitetaan koko varauksen hinta.

Alueella paikkoja niin karavaanareille kuin telttailijoille.

Pyöräilijä tai motoristi 1 henkilö telttapaikka 12€/vrk